Sign in to follow this  
Followers 0

Help!!! თემა კითხვებისათვის

42 posts in this topic

ისევ ჩემით ვუშველე. სამა პაიუ, სამა ტანცუიუ :D
0

Share this post


Link to post
Share on other sites
მოკლედ დლე + იპბ ინტეგრირება მინდა რომ გავაკეტო და ვინმემ თუ იცით დამეხმარეთ რა :X ... იმედია თემა არ შემშლია და აქ უნდა დამეპოსტა :D
0

Share this post


Link to post
Share on other sites
[b][member="SoulWorld"][/b],
უახლეს ვერსიებზე დაგიწერ (DLE 9.x IPB 3.x.x)

ამ ფაილში [b]dle/engine/modules/register.php[/b]

იპოვე:
[code]require_once ENGINE_DIR . '/classes/parse.class.php';[/code]

და ამის ქვემოთ ჩაამატე:
[code]$ipb_dle_lan[0] = "This name is already used in our board."; $db_ipb_user = "username"; $db_ipb_password = "password"; $db_ipb_namedb = "db name"; $db_ipb_local = "localhost"; $db_ipb_error = 1; // 1 - show error if they are problems with the db connection of the board, 0 - no $db_prefix_ipb = "db_prefix_if_no_prefix_let_it_clean";$ipb = new db;$ipb->connect($db_ipb_user, $db_ipb_password, $db_ipb_namedb, $db_ipb_local, $db_ipb_error);[/code]

შემდეგ იპოვე:
[code]global $lang, $db, $banned_info, $relates_word;[/code]

და [b]ჩაანაცვლე[/b]:
[code]global $lang, $db, $banned_info, $relates_word, $ipb, $ipb_dle_lan, $db_prefix_ipb;[/code]

იპოვე:
[code]$row = $db->super_query( "SELECT COUNT(*) as count FROM " . USERPREFIX . "_users WHERE email = '$email' OR LOWER(name) REGEXP '[[:<:]]{$search_name}[[:>:]]' OR name = '$name'" );[/code]

ქვევით ჩაამატე:
[code]$ipb_test_name = $ipb->super_query ("SELECT COUNT(*) as count FROM {$db_prefix_ipb}members where name = '".strtolower($name)."'"); if ($ipb_test_name ['count'] > 0) $stop .= $ipb_dle_lan[0];[/code]

იპოვე:
[code]$db->query( "INSERT INTO " . USERPREFIX . "_users (name, password, email, reg_date, lastdate, user_group, info, signature, favorites, xfields, logged_ip) VALUES ('$name', '$regpassword', '$email', '$add_time', '$add_time', '" . $config['reg_group'] . "', '', '', '', '', '" . $_IP . "')" );[/code]

ქვევით ჩაამატე:
[code] $ipb_dle = new ipb_dle; $salt = $ipb_dle->generate_password_salt(5); $salt = addslashes($salt); $ph = $ipb_dle->generate_compiled_passhash($salt, md5($_POST['password1']) ); $insert_ipb = $ipb->insert_id(); //ид вставки $member_key = $ipb_dle->generate_auto_log_in_key(); $key_expire = $member_key * 60 * 60 * 24; $ipb->query("INSERT INTO `{$db_prefix_ipb}members` ( member_id, name, members_l_username, members_display_name, members_l_display_name, members_seo_name, member_login_key, member_login_key_expire, email, member_group_id, joined, ip_address, time_offset, allow_admin_mails, language, msg_show_notification, members_auto_dst, members_pass_hash, members_pass_salt ) VALUES ( 0, '$name', '".strtolower($name)."', '$name', '".strtolower($name)."', '".strtolower($name)."', '".$ipb_dle->generate_auto_log_in_key()."', '$key_expire', '$email', '3', '".time()."', '$_IP', '3', '1', '1', '1', '0', '$ph', '$salt' )"); $ipb_st = $ipb->super_query("select * from {$db_prefix_ipb}cache_store where cs_key = 'stats'"); $st_arr = unserialize($ipb_st['cs_value']); $st_arr['mem_count']++; $st_arr['last_mem_name'] = $name; $st_arr['last_mem_id'] = $insert_ipb; $st_arr2 = serialize($st_arr); $ipb->query("UPDATE {$db_prefix_ipb}cache_store set cs_value = '$st_arr2' where cs_key = 'stats'");[/code]

იპოვე:
[code]?>[/code]

და [b]ზემოთ[/b] ჩაამატე:
[code]class ipb_dle{ function generate_password_salt($len=5) { $salt = ''; for ( $i = 0; $i < $len; $i++ ) { $num = rand(33, 126); if ( $num == '92' ) { $num = 93; } $salt .= chr( $num ); } return $salt; } function generate_compiled_passhash($salt, $md5_once_password) { return md5( md5( $salt ) . $md5_once_password ); } function generate_auto_log_in_key($len=60) { $pass = $this->generate_password_salt( $len ); return md5($pass); }}[/code]


[b]ეს ფაილი შეინახე.[/b]
ახლა გახსენი [b]dle/engine/ajax/registration.php[/b]

იპოვე:
[code]$db->query ("SELECT name FROM " . USERPREFIX . "_users WHERE LOWER(name) REGEXP '[[:<:]]{$search_name}[[:>:]]' OR name = '$name'"); if ($db->num_rows() > 0) { $stop .= $lang['reg_err_20']; }[/code]

და ქვემოთ ჩაამატე:
[code]$ipb_dle_lan[0] = "This name is already used in our board."; $db_ipb_user = "username"; $db_ipb_password = "password"; $db_ipb_namedb = "db name"; $db_ipb_local = "localhost"; $db_ipb_error = 1; // 1 - show error if they are problems with the db connection of the board, 0 - no $db_prefix_ipb = "db_prefix_if_no_prefix_let_it_clean"; $ipb = new db; $ipb->connect($db_ipb_user, $db_ipb_password, $db_ipb_namedb, $db_ipb_local, $db_ipb_error); $ipb_test_name = $ipb->super_query ("SELECT COUNT(*) as count FROM {$db_prefix_ipb}members where name = '".strtolower($name)."'"); if ($ipb_test_name ['count'] > 0) $stop .= $ipb_dle_lan[0];[/code]

ანუ ამით აკეთებ ისე რო ვინც საიტზე დარეგისტრირდება იგივე სახელით ფორუმზეც დაარეგისტრირებს.

სამწუხაროდ წელს არ მცალია იმდენად რომ ბოლომდე გაგაკეთებინო, თუ ვერ გაიგებ რამეს აქვე დაწერე და როცა ვნახავ შევეცდები დაგეხმარო..
0

Share this post


Link to post
Share on other sites
[u][b]ჩორნა[/b][/u] მადლობა დიდი მაგრამ ეგ დლე ვერსია ვერ ვიპოვეე დამიდეთ რა ლინკი პლზ :X :help: :(
0

Share this post


Link to post
Share on other sites
[b][member="SoulWorld"][/b],
http://lmgtfy.com/?q=dle+9+nulled
0

Share this post


Link to post
Share on other sites
ერთი შეკითხვა ... და აქ რომ ლოკალჰოსტი წერია $db_ipb_local = "localhost" რaმე ხოარ უნდა შერვცვალო?თუ ასე უნდა იყოს ? Edited by SoulWorld
0

Share this post


Link to post
Share on other sites
[b][member="SoulWorld"][/b], რათქმაუნდა მანდ რა Database-ზეც აყენებ იმის სახელი უნდა ჩაწერო, მანდ ნაგულისხმევია რო ლოკალჰოსტზე ტესტავ. Edited by ჩორნა
0

Share this post


Link to post
Share on other sites
ანუ $db_ipb_local = "ანუ აქ უნდა ჩავწერო ეგ Database? და დაჰოსტილზე მჰოსტავს უნდა ვკითხო ხო? "
0

Share this post


Link to post
Share on other sites
[b][member="SoulWorld"][/b],
ძრავი არ დაგიყენებია კაცო? :| ბაზას ხო ქმნი ძრავას რო აყენებ, ხოდა მაგ ბაზის სახელი უნდა ჩაწერო. მჰოსტავს არა - ბაზას შენთვითონ ქმნი ჰოსტინგის ადმინკიდან.
ამდენი თუ არ იცი ჯობია ვინმე დაიქირავო და ისე გააკეთებინო, ფორუმ.გე-ზე შეგიძლია შეკვეთა დაწერო მე არ მცალია ბევრი სამეცადინო მაქვს, გამოცდებია უნიში..
0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Datolius იცი PHP და JAVASCRIPT ?

P.S რახანია ამ ფორუმზე აღარ შემოვსულვარ :D ,serafit როგორ ხარ ? :D
0

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote name='giorgi711' post='697939']
serafit როგორ ხარ ? :D
[/quote]
მადლობა კარგად, შენ?
[quote name='giorgi711' post='697939']
JAVASCRIPT
[/quote]
ლაითად. თუ შევძლებ, დაგეხმარები
0

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote name='giorgi711' post='707272']
css იცით ვინმემ ? :help:

[/quote]
რა გაინტერესებს
0

Share this post


Link to post
Share on other sites
actionscript 3.0 თუ იცით ვინმემ ? კითხვას მერე დაგისვამთ თუ იცით ,იმიტომ რომ ძაან ბევრი კითხვები მაქვს :D
0

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote name='Serafit' timestamp='1329650597' post='673758']
ტორენტებზე დაძებნე, რუსული იცი, როგორც მახსოვს.
ასევ მშრალ ხიდთან, კუთხეში რომ მაღაზიაა, მანდ სასწავლო დისკები აქვთ ყველაფრის, 8-10 ლარის ფარგლებში იყო ფასები.
[/quote]
ნინო მადლობა ,ერთი თვის წინ ვიყავი მაგ მაღაზიაში ,მაგარი დისკი ვიყიდე და ბევრი რამე ვისწავლე ))
0

Share this post


Link to post
Share on other sites
[b][member=Bender][/b],
კი კარგი მაღაზიაა : )))
1

Share this post


Link to post
Share on other sites
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

Sign in to follow this  
Followers 0